torsdag 2 januari 2014

Nytt år och nya grymma tag!

God fortsättning på det nya året!!!


Hoppas det börjat med bra start för alla. Vi firade in med middag i härliga vänners sällskap, en toppenkväll! :) En hel del fick förhinder, så vi blev ett mindre gott gäng som hade roligt ända till tidiga morgonen.


En underbart god bubbel o vinlista...

Syster Wickan lagade givetvis också FANTASTISK mat, som alltid!!! 
Till förrätt blev det Pilgrimsmusslor med pumpakräm o knaperstekt choritzo, jordärtskockspuré med sparris o bacon, såååååååå gott så man glömde andas nästan...

Till varmrätt...oxfilé med potatisterrin, karamelliserad rödlök o morot och ingefärssås...underbart gott!!!!

Och till efterrätt...nougatcheesecake med kolasås o en kula salt-kolaglass, ALLDELES GUDOMLIGT GOTT!!!!! Nog en av dom bästa desserter jag ätit!!

Fick oss en sån rolig garvis vid tolvslaget...
Byggare-Bob alias Micke hade i all hast hoppat i sina ständiga (urfula!! haha) följeslagare o finskor:

Gott bubbel o fin himmel kl 00.00

Hos oss smällde det inte så våldsamt mycket! Hemskt för alla stackars vettskrämda djur...egentligen skulle ALLA struntat i raketer och donerat dom pengarna till välgörenhet. Inte klokt ju hur mycket pengar som frivilligt eldas upp. Men så blev det ju nytt spännande år!!! Och vi går snart på fortsättningen, Påbyggnadsterminen. Mycket roligt som väntar 2014 och för varje år sållar man och blir klokare...såå, nu struntar vi i dom falska, avundsjuka o missunnsamma som det finns så gott om så man storknar och koncentrerar oss på det bästa, den sanna glädjen o det snälla i omgivningen :)

Sista dagen i skolan imorgon, sen är vi lediga till 20 januari. Avslutar med lite underbara tulpaner...äntligen är dom här och utbudet är hur stort som helst! LOVELY!!!

Ska hinna med en del städ o sista racet innan husvisningen också...sen blir det en underbar vecka i Gran Canaria! Och i mars bär det av till vårt nya fina hem i lägenhet, ett par kvarter bort :) Lite nytt står på listan, soffa och sovrum ska bytas till annat. Sitter även o dreglar över lite andra pinaler...tokgillar denna Laminofåtöljen...


nya köksstolar, bara älskar dessa Kartell...

En dag ska dom stå i vårat kök!! Gillar dom i olika färger. Och lite tapeter ska det också bli, vansinnigt förtjust i Midbecs många randiga o andra härliga! Ska bli så kul att ge sej ut o leta. 

Hej hopp snart är det helg igen...ha det gott! Underbart med sovmorgon imorron :) /A



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Himla roligt att du tittat in hos oss!
TACK för din hälsning :)

Annica o Wickan